Wil je meer FestLab?
Check onze blog voor tips & tricks, een blik achter de schermen, een blik in ons hoofd en hoe wij als girlbosses met gezin ook soms strugglen. Een eerlijke kijk "inside Festlab".

Extra FestLab leesvoer

BLOG

onze kaartjescreaties

doopsuikercreaties

Inspirerende voorbeelden van klanten:

diy because you can!

We trachten alles zo eenvoudig en plug&play mogelijk te maken. Kies zelf je verpakkingen, vulling en afwerking. Wij zorgen voor het materiaal, jij gaat aan de slag! Yes, you can!

 webshop & atelier

Op onze webshop vind je onze collectie geboortekaartjes, allerlei verpakkingen, suikerbonen, lintjes, kinderboeken, ... .
24/7 welkom online of na afspraak in ons "stenen" atelier.

Boeken

Wist je dat Annelies ook illustreert voor kinder- en leesboeken bij verschillende uitgeverijen? Je kan deze boeken rechtstreeks bij ons in de webshop bestellen én eventueel zelfs laten signeren door haar. Gezellige leesmomentjes zijn gegarandeerd.

DIY Feestmateriaal

ballonnen, vlaggen, servetten, feesthoedjes, stempels, droogbloemen, ...

DIY Doopsuikermateriaal

Verpakkingen, suikerbonen, snoep, lintjes, washitape, clips, ...
you name it, we got it!

Kaartjes voor geboorte, trouw, communie, feest. illustraties voor (kinder)boeken, leuke producten, ... Keuze uit een ruime eigen ontworpen collectie of een ontwerp op maat. 

Ontwerp & illustratie

illustraties op maat

Gezinsportretten op maat, logo-illustratie, leuke illustratie voor een event, ... We got you covered!

We zijn een creatieve one-stop-shop om het leven een beetje meer feest te maken.

Elk leven is gevuld met mijlpalen. En die maken wij graag zo aangenaam en mooi mogelijk. Geboortedrukwerk & doopsuiker, communiedrukwerk, trouwdrukwerk, inkleding voor trouwfeest / babyborrel / verjaardag / communie. We zijn zélf ontwerpers en illustreren & ontwerpen onze designs dan ook gewoon lekker zélf. Voor het doopsuiker hebben we een uitgebreid gamma aan mogelijkheden in onze shop. We hebben dus letterlijk alles in huis om er een mooi totaalgeheel van te maken. Lees er hieronder meer over!

Wat we doen