Doopsuiker maken met Otje!

Jun 28, 2017

De perfecte doopsuikerpresentatie komt er niet plots. Samen met jullie gaan we op pad zodat we samen tot een fijn product komen. Maar hoe begin je er nu aan? En hoe kunnen wij jullie van dienst zijn?

Lees verder en ontdek alles over het productieproces van de perfecte doopsuikerpresentatie!

 •  Kies de kleuren die jullie willen gebruiken. De kleuren van de enveloppen vormen een zeer gemakkelijke leidraad. Hou je van simpel en strak? Kies dan voor twee kleuren, heb je het liever speels en wat meer kleur? Dan kunnen het er al drie of zelfs vier worden.
 •  Natuurlijk kan je ook kiezen voor een neutrale ondergrond, waarbij je gaat kiezen voor accentkleuren. Bijvoorbeeld muskat doosjes met fluo lint, een doosje witte suikerbonen met één gouden ertussen…. Wij staan steeds open voor creatieve ideetjes!

Gebruikte kleuren: Oker, Donker Cyaan en Leembruin

 • Kies je favoriete verpakking, dit is je startpunt. Vandaar uit vertrek je en ga je eventueel andere verpakkingen combineren. Wij raden je aan om te starten met één van onze standaarddoosjes: Kubusdoosjes, pillowdoosjes, vlinderdoosjes of een hoog doosje.
 • Kies nu drie andere verpakkingen die er mooi bij passen.
 • Spelen met hoogtes, vormen en volumes geeft een heel leuk effect. We raden dit steeds aan, zodat jouw doopsuikerpresentatie een streling voor het oog wordt!
 • Wanneer je transparante items combineert met volle items creëer je een zekere luchtigheid in het geheel. Bovendien kan je de inhoud zien en hiermee kan je dan weer spelen me de kleuren van suikerbonen/snoep/…
 • Nog iets extra nodig voor kinderen? Schakel het nuttige aan het mooie en kies voor een kleurplaat. Laat de kinderen deze inkleuren en bewaar ze in de herinneringsdoos van jouw baby. Leuk voor later en pret verzekerd! Mag het ook iets meer zijn? Een bellenblaas bijvoorbeeld? Instant fun en gezellige momenten.
Gebruikte verpakkingen: kubusdoosje   in kleuren donker Cyaan, Leembruin en Oker, Glazen potje met kurk, Glazen koker met kurk, Transparant zakje ,kleurplaat ,kleurpotloden

 • De verpakking heb je, nu nog kiezen waarmee je deze gaat vullen. Suikerbonen en lentilles  (Check onze site voor een groot aanbod!) zijn een klassieke -maar smaakvolle-  keuze, maar ook snoepjes, een lolly of zelfs letterkoekjes zijn erg leuk.
 • Natuurlijk moet je ook rekening houden met de geschiktheid van de door jou gekozen verpakking. Suikerbonen kunnen in alle verpakkingen, maar wanneer je kiest voor snoep kies dan voor droge of zure snoepjes. Andere hebben een vettig laagje en dan wordt je verpakking gauw viezig.

Gebruikte suikerbonen: oker, donker cyaan/donkergroen en oud roze

 • De afwerking maakt of kraakt je doopsuiker. In onze webshop hebben we tig materialen om net dat tikkeltje extra te geven aan jouw doopsuiker. Dit kan met een sticker, een clipje of een zelfgeschreven label. (Hallo, ultrapersoonlijk doopsuiker!)

Gebruikt materiaal: Ronde sticker, Clip brons, Kartonnen label wit

 • Denk op voorhand na waar je de doopsuikerpresentatie zal zetten. Op de kast, de tafel, … Bekijk ook welke ruimte je voor handen hebt.
 • Welke verpakkingen heb je juist? Hoog, laag, doorzichtig,..? Heb je iets dat moeilijk recht kan blijven staan, dan is het handig om een mandje te voorzien.

Met dit uitgebreide stappenplan leiden we jou *hopelijk* een weg tussen alle ditjes en datjes in de doopsuikerwereld. Hopelijk kan dit jullie helpen, nog vragen? Neem dan met ons contact op!

categorie:

delen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

LEAVE A COMMENT