Annelies & Frederik

Nov 16, 2016

Zaterdag 29 oktober 2016, voor alle anderen een normale zaterdag, maar bij FestLab niet. Liefde viert hoogtij, want onze Annelies gaf het ja-woord aan haar Frederik. Het was een prachtige dag en wij wensen het kersverse huwelijkspaar dan ook het beste in hun ‘Happily ever after’.

Annelies zou Annelies niet zijn en het zou ook niet haar huwelijk geweest zijn, mocht ze haar ongelooflijk prachtig tekenwerk niet hebben bovengehaald. Alles moest tot in de puntjes kloppen.

 

af13

De uitnodigingen zijn erg persoonlijk, het zijn gewoon Annelies en Frederik zélf! Authentieker vind je ze niet. Onze Annelies bestaat dus ook in de papieren versie. Al vinden we de originele nog altijd het leukst! De getekende figuurtjes komen steeds terug in alles wat met dit huwelijk te maken heeft.

Save the date!

Because our invitation could be a little late!

af2

Toen de save the date-kaartjes in de brievenbus vielen, waren vele vrienden en familieleden erg onder de indruk. “Dat blinkt! Moh zie, zo schoon.” Naast het prachtige ontwerp sprong ook het blinkende gedeelte in het oog. Dit is een foliedruk in koper. Een prachtig staaltje drukwerk! Zou je dit ook willen voor jouw drukwerk? Je kan ons hierover contacteren op hello@festlab.be.

De huwelijksuitnodiging

We’re tying the knot!

af-tying-the-knot

De save the date was in orde, nu nog een origineel concept vinden voor de uitnodiging. Het mooie gezegde ‘tying the knot’ werd fijn vormgegeven op de eigenste Annelies-manier. Mét een strik die je ook kan vinden in onze webshop.

Hier werd het kaartje voor het avondfeest gezellig gestrikt aan de grotere uitnodiging.

Op de grote dag!

afcadeau

We stick together

af8

af5

af6

“There’s only one Meister.” – Annelies.

af7

Lucky me, happy we. Lucky you? – Fred en Annies Fortunecookies.

Het ontwerp voor het kauwgompakje én het Jagermeïsterflesje is ook van de hand van Annelies, haar liefde voor woordspelingen én prachtige illustraties maakten dat het een prachtig geheel werd. Dit drukwerk wordt ook vaak gebruikt voor doopsuiker. Vraag er zeker naar wanneer je je bestelling plaatst. Wij helpen je met heel veel plezier verder in je zoektocht naar het perfecte kaartje.

af4

Annelies en Frederik zorgden voor aandenkens voor hun gasten, maar ook voor zichzelf. Een erg grote poster met grappig ontwerp én fijne zwarte stiftjes. Meer was er niet nodig om een onvergetelijk mooi huwelijksaandenken te maken voor zichzelf. Iedere gast mocht zijn poëtische binnenste aanspreken en een prachtige wens op het witte papier zetten. Het resultaat van dit kunstwerk komt zeker nog ergens voorbij, het is er ééntje om heel fier op te zijn.

Het resultaat!

De liefde is zo schoon. -zwijmel-

 

af-koppel

Het papieren resultaat!

En nu voor echt!

af14

Ook trouwkriebels gekregen? Of nog steeds op zoek naar een prachtige uitnodiging waarbij jullie wensen en ideeën volledig tot hun recht komen? Dingen gezien die je graag ook voor jouw drukwerk zou willen werkelijkheid zien worden? Mail vandaag nog naar hello@festlab.be en wie weet zitten we binnenkort aan tafel op weg naar jouw droom op papier!

Ze straalden en de liefde spatte eraf. Wij wensen heel veel geluk, liefde en prachtige jaren voor Annelies en Frederik. Dat de liefde voor altijd gevierd mag worden!

Met dank aan Sylvie Stijven voor de prachtige foto’s.

categorie:

delen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

LEAVE A COMMENT