Prachtig verpakt!

Dec 15, 2016

Ze staan al om de hoek te kijken, de feestdagen. Glunderend, vol trots en met de nodige voorpret maakten wij de mooiste pakjes. Om onder de kerstboom te leggen, met veel liefde af te geven én te genieten van de jaloerse blikken bij het geven.

img_9793 img_9797 img_9800 img_9804

Move over lavendeltakjes!

In tijden van sneeuw, warme truien en vriestemperaturen gebruiken we takjes van naaldbomen als extraatje. Gouden washitape, grijs cotton cord en mint cotton twist. Eenvoud siert onder de kerstboom dit jaar.

img_9808 img_9813 img_9815

Is je inpakpapier saai, neutraal en gewoontjes?

Met kleine en makkelijke ingrepen krijg je snel een origineel resultaat. Zo is de vlaggenlijn gemaakt met washitape en cotton cord. Je moet geen handige Harry te zijn om dit resultaat te bekomen.  Geen naamkaartjes in huis? Of passen je labeltjes niet bij het inpakpapier? Geen probleem, dan schrijf je de naam gewoon op het cadeautje. In een mooi lettertype of sierlijk geschrift. Dit maakt het nog persoonlijker. img_9822 img_9823 img_9824

Oh nee! Sneller, sneller!

Geen tijd meer voor ingewikkelde inpakmethodes en het moet snel gaan! Wikkel snel wat cotton twist rond een pakje, schrijf wat feestelijke woorden op en klaar! In nog geen 5 minuten heb jij hét cadeautje. Hou jij je maar gewoon bezig met alle mooie complimentjes in beslag te nemen.

img_9836

Nog meer ideetjes en inspiratie vind je op onze Pinterest-pagina.

Wat hebben wij gebruikt?

*Bij het maken van de foto’s werd er geen schade toegebracht aan bomen, takken, cadeautjes of kerstbomen.*

Nog meer ideetjes en inspiratie vind je op onze Pinterest-pagina.

categorie:

delen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

LEAVE A COMMENT