Collectie kaartjes voorjaar 2017

Mar 23, 2017

Met het ontluiken van de eerste lentebloesems, begon het bij ons ook te kriebelen. Nee, geen hooikoorts of pollenallergie, maar wel onze  gloednieuwe geboortekaartjes!  Ja, jullie lezen het goed. There’s something new under the sun! Deze gaan sito presto in onze standaardcollectie, waardoor jullie nog meer keuze hebben tussen onze prachtige geboortekaartjes! Hieronder stellen we met veel trots en heel veel goesting om eraan te beginnen, het eerste deel voor. Hou je dus klaar aan de takken van de bomen voor meer FestLab-nieuwigheden!

Door

Strak en mooi in al zijn eenvoud. Doch speels en fris door het gebruikte kleurenpalet. Kaartje Door spreekt hierdoor vele mama’s en papa’s aan. Dit geboortekaartje is sterk door zijn prachtige grafische uitstraling. De donkere achterkant en lichte voorkant zijn erg modern.

Frans

Dromerig, lieflijk en toch stoer. Kaartje Frans straalt rust uit. Dit kaartje is romantisch en doet je wegdromen naar stralende sterrenhemels en gezellige zomeravonden met glaasjes rosé en olijfjes op een fijn terrasje.

Gaston

Gaston, oh Gaston!! De uitstraling van karton, terwijl het in het echte leven papier is van 350gr. Het voelt niet als karton, maar zo ziet het er wel uit. Gaston komt het best tot zijn recht met afwerking Cocoon. Vrolijke kleuren en een licht lettertype, miljoenen wegen om uit te gaan met het doopsuiker. We voelen het al aan onze voelsprieten, dit kaartje wordt een echte topper.

Iets vergeten?

Een kaartje gekozen? Oké, volgende stap is een prachtige doopsuikerpresentatie. Op onze site vinden jullie een ruim gamma aan verpakkingen, lintjes, presentatiemateriaal, stickers,… . Kom je er niet alleen uit? Wij staan jullie bij met raad en daad.

categorie:

delen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

LEAVE A COMMENT