Nieuwe collectie voorjaar 2017, part 2.

Mar 30, 2017

In ons atelier klonk de laatste tijd veel gezoem, het waren geen bijtjes op zoek naar bloemetjes, maar wel onze eigenste kaartjesfeeën aan het werk. De lentezon zorgde voor verrassend veel energie en fijne ideetjes. Vorige week konden jullie al een oogje gooien op het eerste deel, vandaag stellen we jullie het tweede deel voor. Stuk voor stuk prachtige geboortekaartjes waarop we, terecht, trots zijn. Ook deze kaartjes kunnen jullie in de standaardcollectie op onze site terugvinden.

 

Marie

Strak, scandinavisch. Kaartje Marie straalt eenvoud en rust uit. Een soort lieflijke vrolijkheid die vele harten sneller zal doen slaan.

Kiki

Kaartje kiki  is een geboortekaartje waarmee je enorm veel kanten uit kan. Het lettertype is strak, de driehoekjes zorgen voor een speelse toets. De kleuren zijn rustig en modern.

Jakob

Ain’t no mountain high enough! Hallo, Jakob! Fan van het hoge Noorden? Een winterbaby? Of gewoon verliefd op het mooie design? Wel, dan zit je met dit kaartje goed!

Odile

Odile, oh. Lieve Odile. Dromerige pastelkleuren en speelse pluimpjes. Dit kaartje laat al je slechte dromen wegwaaien. Met dit kaartje kan je enorm veel kanten uit met het doopsuiker. De verschillende kleuren van de Pillowdoosjes, kubusdoosjes,… passen perfect bij dit kaartje.

Iets vergeten?

Een kaartje gekozen? Oké, volgende stap is een prachtige doopsuikerpresentatie. (En fotografeer hem uitgebreid, zodat we samen kunnen stoefen in een stoefartikel)  Op onze site vinden jullie een ruim gamma aan verpakkingen, lintjes, presentatiemateriaal, stickers,… . Kom je er niet alleen uit? Wij staan jullie bij met raad en daad.

Er valt iets te vieren!

Wij hebben nieuwe geboortekaartjes en dat vieren we! Maar de Kaartjesfee viert nooit, jamais, alleen!

Bij elke geboortebestelling tussen 20 maart 2017 en 20 april 2017 krijgen jullie 100 (honderd! één nul nul!) gratis stickers met een diameter van 4 cm. Vorm naar keuze: Rond, druppel, bloem, zeshoek of blad. 

 

Tot snel amigo’s!

Annelies & Nele

 

categorie:

delen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

LEAVE A COMMENT