Doopsuiker maken met Pom!

Aug 27, 2017

We schreven er al eens een artikel over. Maar waar het hart van vol is, schrijven we graag nog eens over!  Beleef samen met ons de weg naar het perfecte doopsuiker en zorg voor veel OH’s en AH’s wanneer jullie kleintje geboren is!

  • Beken kleur! Zoek kleuren die passen bij het door jouw gekozen geboortekaartje. Wil je het geheel rustig en strak houden? Kies dan voor twee kleuren. Heb je liever speels en vrolijk? Kies dan gerust voor meerdere kleuren.

Gebruikte kleuren: Oker, donker oranje, nachtblauw en mint.

  • De verpakking. Het oog wil ook wat en voor iedereen hebben we wat wils. Kies uit ons ruim assortiment. Kan je niet kiezen? Ook hier zijn meerdere kleuren altijd erg in trek! Ook de doorzichtige doosjes vormen een mooie blikvanger in het geheel.

Gebruikte verpakkingen: Kubusdoosjes in kleuren donker oranje, oker, mint, nachtblauw , Hoge doosjes in kleuren oker en nachtblauw, een transparant kadodoosje, papieren zakjes

Het mixen van gekleurde suikerbonen is een trend die we tegenwoordig meer en meer zien, and we love it!

Gebruikte suikerbonen: Mint, donker oranje en oceaanblauw.

  • Presenteren maar! Doopsuiker klaar, gevuld met heerlijkheden. EN DAN! Stoefen met jouw prachtige, eigenhandig samengestelde doopsuiker! Zet het op een mooie plaats in jouw huis – en vergeet niet elke bezoeker een prachtig doopsuikertje mee te geven!-

Gebruikte artikelen: kaartenhouder , Gepersonaliseerde pot met kurk, houten huisjes.

categorie:

delen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

LEAVE A COMMENT