Bedankt, op een originele manier!

Jan 28, 2018

De baby is geboren, iedereen heeft dat prachtige wezentje bewonderd en er verliefde blikken naar geworpen. De geboortekaartjes zijn uitgedeeld en de doopsuikerpresentie lijkt aardig leeg te raken. Om nog maar te zwijgen over die prachtige stapel cadeautjes die jullie kregen… Daar willen jullie iedereen voor bedanken, maar hoe?

Wat dacht je van bedankkaartjes?
En als extra topping in het verlengde van het geboortekaartje.

Tell me more!

We maken een ontwerp in dezelfde stijl als het geboortekaartje, integreren eventueel een foto (of meerdere foto’s) van jouw schattige cutiepie en jullie zijn klaar om de wereld te vertederen met dit heerlijke snoetje!

Bedankkaartje Madelein

Geboortekaartje Madelein

Graag wat meer inspiratie? Kijk hieronder verder.

We beloven je weer heel wat “ooohs” en “aaahs”, dat hoort er nu eenmaal bij vinden we.

Wil je graag wat meer info?
Dat vind je makkelijk in onze shop!
Kiezen uit die duizenden schattige foto’s die je van je kleintje nam is het moeilijkst, wij zorgen voor de rest en maken het je graag makkelijk. De complimentjes in ontvangst nemen, dat is dan weer iets voor jullie.

Graag gedaan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

LEAVE A COMMENT