FestLab aan de blog

Apr 18, 2020

Er waren heel veel redenen om er niet terug mee te starten. Maar er waren er méér om het wel te doen: we kruipen terug in onze pen en geven onze blog een tweede leven.

Waarom?
Omdat we eigenlijk best veel te vertellen hebben.
Over creativiteit.
Inspiratie.
Ontwerp en design.
Feest.
Ecologie.
Leuke tips & tricks.
Over onze business, met een kijk achter de schermen.
Over time management en work/life balans. Over de combo mama+baby+zaak.
Maar ook een kijk in onze hoofden. Want deze transformeren zich soms weleens tot piekerhoofden, net zoals elke andere ondernemer dat vroeg of laat ondervindt.

En daar zouden we graag eerlijk over babbelen.
Niet louter als monoloog, maar ook als inspiratie. En als klankbord. Om met elkaar in dialoog te gaan over specifieke topics, zodat we elkaar ondersteunen en versterken.

Het hele FestLabteam bedenkt leuke topics en onderwerpen die aan bod kunnen komen en vervolgens worden deze door Annelies in een blogpost geschreven en gegoten. En die posts zullen dus niet altijd rechstreeks met onze business te maken hebben.

Maar wat op onze top nummer 1 staat als doel van deze blog is om creativiteit te vieren én te verspreiden. Want het leven zou een beetje meer feest moeten zijn #ahja

___________________________________________________________

Ter inspiratie laten we ook een paar oudere blogposts staan. Die stonden vroeger op onze Kaartjesfee-blog, maar willen we jullie toch niet onthouden. Als het ook maar één iemand inspiratie kan bieden, zijn we al geslaagd in onze opzet 🙂

creativiteit vieren én verspreiden is ons doel.
categorie:

delen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

LEAVE A COMMENT