Collectie kaartjes zomer 2019

Sep 27, 2019

Oké, er is de voorbije periode heel wat gebeurd bij FestLab! Zullen we je even updaten in een paar alinea’s?

JAN 2019 >> Sanne start als gloednieuw (én bovendien allereerste) teamlid bij FestLab. Ze heeft op éxact het goede moment een prachtige motivatiebrief naar ons gestuurd tijdens onze twee zwangerschappen.

FEB 2019 >> We hebben éindelijk na jaren de knoop doorgehakt: we veranderen van naam en branding. We nemen afscheid van De Kaartjesfee en verwelkomen FestLab. Waarom we dit juist doen, kan je allemaal lezen in onze post hierover.

FEB 2019 >> We zetten onze handtekening onder het huurcontract voor ons nieuwe pand in Webbekom. Nieuwe naam, nieuwe locatie, nieuw teamlid. Als we iets doen, doen we het meteen goed zeg maar. Maar boy, spannende tijden zijn het zeker!

MAART 2019 >> Annelies verwelkomt Gus, de allereerste FestLabbaby. Schatje van een patatje. Ze stellen het allebei goed.

APRIL 2019 >> We halen onze verfborstels en klusjesmannen boven voor een grondige make-up van het toch wel wat verwaarloosde pand. Komt dit goed jongens?

MEI 2019 >> De GROTE verhuis. En als we groot zeggen, bedoelen we ook écht groot. We hebben een paar duizend producten, het ene groter dan het andere. Honderden voorbeeldkaartjes (dubbel of driedubbel dan nog), massa’s decoratiemateriaal voor fotoshoots, heel wat inpakmateriaal, … . Soit, you get us here.

No need to say dat we eigenlijk écht bitter weinig tijd hadden om een nieuwe collectie kaartjes te maken.

EN TOEN ZAGEN WE DE OPROEP VAN MINO PAPERSWEETS.

Deze super leuke, grafische shop stopt ermee (helaas). En Liesbeth, de leading lady achter Mino, was op zoek naar iemand die haar kaartjes een warme tweede thuis konden geven. Wij vonden ze uitstekend passen tussen onze collectie en boden onszelf aan.

Een spannende wachttijd later (kregen we ze toegewezen uit alle mededingers of niet) kregen we het verlossende mailtje: WE KRIJGEN DE EER OM DE MINO-PRODUCTEN VERDER TE ZETTEN.

Driemaal hoera, dit was zo’n fantastisch nieuws!
Omdat we de kaartjes een warm welkom heten, stellen we ze jullie hieronder graag voor. Ditmaal werden deze kaartjes NIET door ons gecreëerd, maar we bieden ze met héél veel liefde aan in onze webshop. Om de ziel van Mino Papersweets verder te zetten.

Dankjewel Liesbeth en we wensen je énorm veel succes bij jouw volgende projecten en uitdagingen!

Toch kriebelde het bij ons té hard om ook niet zelf wat ontwerpjes toe te voegen aan de collectie. Zodus maakten we toch wat tijd vrij. En boy, wat is het goed dat we dat deden! Het zijn weer kaartjes geworden die een mooie aanvulling bieden op de collectie. Wij blij!

categorie:

delen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

LEAVE A COMMENT