Een extra missie van FestLab!

Aug 13, 2020

Het leven een beetje meer feest maken is al een tijdje ons motto. Maar daar voegen we graag nog een éxtra missie aan toe!

We starten met een kleine throwback naar begin 2019. We wijzigden onze naam De Kaartjesfee in FestLab. En de belangrijkste reden hiertoe was omdat we graag ons aanbod wilden uitbreiden. We vinden (en willen) dat we meer zijn dan louter kaartjesmakers. Intussen hebben we het luik Feest gelanceerd binnen FestLab, waar je leuke items kan vinden voor het inkleden van feestjes, babyborrel, … . En dan is het nu stilaan tijd om een nieuwe introducé te maken.

We zijn dan ook SUPER ENTHOUSIAST om jullie voor te stellen aan de gloednieuwe missie dat we gaan lanceren:

Dat we creativiteit hoog in het vaandel dragen, is intussen geen publiek geheim meer. Als je het toch nog niet zou geweten hebben, dan schreeuwen we het bij deze graag van de daken. WIJ ADEMEN CREATIVITEIT! En we willen dat heel graag verspreiden. Geen vies virus verspreiden dus, maar wel die leuke, creatieve vibes en kriebels!

Hoe we dat gaan doen?

Heel eenvoudig en supersimpel: we starten in eerste instantie met het aanbieden van creatief materiaal dat door ons werd geselecteerd op basis van kwaliteit en ecologie. Euh ja, deze twee kunnen dus wel degelijk hand in hand gaan, hé jongens.
KWALITEIT vinden we belangrijk, want met een kromme fiets kan je ook niet leren fietsen. Of laten we zeggen: verantwoorde kwaliteit, zodat het ook niet onbetaalbaar wordt. Professioneel tekengerei is immers niet nodig om creativiteit te ontdekken en ontplooien. Het is belangrijk dat kinderen experimenteren, spelen en al “kliederend” hun motorische vaardigheden bijschaven. En dat is exact wat wij willen aanbieden.

ECOLOGIE vinden we echter minstens even belangrijk.
Hèh, vanwaar komt dit dan plots?
Laat ons dit even uitleggen en verdiepen. Onze missie is kinderen van vandaag stimuleren om hun creativiteit op een veilige manier te ontwikkelen en zichzelf te ontplooien. Om hun fantasie te gebruiken en in hun eigen denkbeeldige wereld te duiken. Waar ze kind/dromer/doener/… kunnen zijn. Experimenteren met veilige materialen, zowel voor het kind als voor het milieu. Want voor de kinderen van morgen zijn we minstens even begaan.

De effecten van grote ecologische voetafdrukken zijn helaas steeds zwaarder voelbaar. Werkelijk alle kleine beetjes helpen, want vele kleine beetjes maken één groot. We dragen daarin graag ook ons steentje bij door bij de selectie van nieuwe producten een checkup te doen naar de achtergrond van de betreffende items.

Door kinderen (en bij uitbreiding ook volwassenen) van vandaag daar wat meer stil bij te laten staan, hopen we de kinderen van morgen ook een mooie en creatieve wereld te kunnen bieden. Want let’s face it: de kinderen van morgen zijn onze eigenste kleinkinderen en achterkleinkinderen. Geen ver van mijn bed show meer, maar helaas steeds dichterbij.

Dus kort samengevat;

We maakten daarom een selectie van onze favoriete tekenmaterialen die kinderen helpen om hun creatieve vaardigheden te ontplooien en die ecologisch verantwoord werden geproduceerd. Daardoor zijn ze ook veilig te gebruiken door kiddo’s, omdat er geen vieze, gevaarlijke stoffen in zitten. Een combo for the win, wat ons betreft!

Schilderen, boetseren, kleuren, stiften, knippen en plakken. Kinderen vinden niets heerlijker dan met hun handjes te voelen, spelen en kliederen. En je kan daar werkelijk niet vroeg genoeg mee starten. We hebben een uitgebreid (en veilig) gamma samengesteld waarbij elk aspect aan bod komt. Al het materiaal dat je nodig hebt op één plaats, zodat je kind meteen aan de slag kan. Ontdek onze selectie op de site!

En om deze gloednieuwe lancering te vieren, hebben we een gratis extraatje ontwikkeld. Leuke tekenspelletjes waarbij de creativiteit en fantasie van je kind geprikkeld worden.

Klik hieronder en download onze gids GRATIS en voor niks.
Het enige belangrijke instrument dat je kind nodig zal hebben is FANTASIE.

Graag gedaan!

Hola, wij zijn weer zo enthousiast over dit leuke nieuws! Bij deze proesten we onze creatieve vibes alvast jullie richting uit.

Hoera voor bewust kliederen en experimenteren!

Wij zijn SUPERbenieuwd naar jullie reacties en feedback.
Wij staan zoals altijd open voor suggesties. Dus laat zeker wat van je horen. Tot snel!


categorie:

delen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

LEAVE A COMMENT